Skärgårdsfesten 2017


Datum

Start: 1 augusti, 2017
Avslut: 12 augusti, 2017
10:00 – 17:00

Skärgårdsfesten 2017

Mitt i Skärgården. Bland klippor, kobbar och skär.

Karlskrona Skärgårdsfest är en fest där världsarvets unika historia möter den moderna stadens puls och folkliv. Där levande parker och torg bjuder på musik och fest men där stillsamma smultronställen och intressant historia också ger besökaren oförglömliga minnen. Skärgårdsfesten har stora planer. Vi siktar på att bli Östersjöns stoltaste fest. Framtidsvisioner i en modern förpackning men med respekt för både örlogshistoria, världsarv och miljö. Något man besöker och njuter av eller är en del av.

Kustvägen Sydost deltar i Skärgårdsfesten från onsdagen den 2 augusti med en matmarknad i Torhamn, därefter har flera av kustvägens företag speciella skärgårdserbjudanden för besökare, här kan du se vilka företag som deltar och vilka erbjudanden de olika företagen har. Skärgårdsfesten avslutas traditionsenligt med hamnfesten i Kristianopel den 6 augusti.

 

Datum

Börjar :01-aug-2017

Slutar: 12-aug-2017

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

Matmarknad Torhamns Hamn

Kustvägens Skärgårdsfest börjar onsdagen den 2 augusti med en matmarknad i Torhamns Hamn. Kl 12:00 är utställarna klara och vi packar ihop kl 16:00.

Här nedan kan du se de producenter som kommer att sälja sina produkter.

Skärgårdssafari

Hann du uppleva årets Sparrissafari? Gjorde du det så har du nu ytterligare en trevlig safari att se fram emot och gjorde du inte det så har du verkligen något att se fram emot. Besök de olika matproducenterna och få en inblick i hur det går till att tillverka alla goda mathantverken, eller besök några av alla våra gårdsbutiker, kolla in kossorna, getterna, fåren och alla andra djur som finns på våra gårdar. Ta en fika på något av våra caféer eller god lunch på någon av alla våra fina restauranger.  Sist men inte minst så har vi alla mysiga butiker och hantverk, kolla här nedan och välj ut det som intresserar dig.
Samtliga Sparrisplatser

Här nedan listar vi samtliga platser som du kan besöka på årets sparrissafari.
Vi listar dem från söder till norr precis som i den tryckta foldern.
Om du klickar på någon av siffersymbolerna som indikerar hur många aktörer som det finns i det området så zoomar kartan in på detta området.
När du zoomat in så ser du våra aktör-symboler, klicka på den symbolen så kommer info upp om aktuell aktör.
No items found
Producerad av STUDIO46
chevron-downmenu-circlecross-circle