Deltagaranmälning Sparrissafari 21-22 maj 2022 kl 10:00-17:00

Här kan du anmäla ditt deltagande till Sparrissafari 2022 som Kustvägen Sydost står som arrangör för. Fyll i nedanstående formulär, efter att du klickat på knappen "Skicka" så får du se hur din info kommer att visas på hemsidan sedan. Vi kollar dina uppgifter och därefter godkänner vi för publicering.

Anmälan gör du här nedan i formuläret

senast den 20 mars 2022
Avgift 750 kr (600 kr e
x moms)

Efter att anmälningstiden löpt ut får ni en faktura till angiven epostadress, var noga med att kontrollera er skräppost. Betalas inte fakturan i tid stryks ni från evenemanget.

OBS! Vimpeln är obligatorisk vid deltagande!

Behöver du vimpel så lägger vi till 200kr (inkl. moms) på fakturan (glöm inte att klicka i att du vill ha den). Står du på någon av marknadsplatserna behöver du inte ha en egen vimpel.


Inbjudan till Kustvägens Sparrissafari 21 - 22 maj 2022 kl 10:00-17:00

Sparrissafarin har till syfte att

- Gynna besöksnäringen längs hela Kustvägen Sydost och marknadsföra de lokala företagen som verkar där.

- Ge fler möjlighet att leva, bo och arbeta längs Kustvägen.

- Göra Kultur, företag och föreningar kända

- Verka för samarbete mellan företag och föreningar

- Visa upp vår småskaliga, lantliga, genuina och vackra miljö.

- Öppna ”skyltfönstret” för resten av sommarens aktiviteter.

2022 kommer Bond-Gården, precis som tidigare år, vara stängd för besökare. Anders kommer att delta aktivt med försäljning av sparris/sparrisplantor och ge information och tips till besökare som vill odla egen sparris.

Sparristemat ska genomsyra Kustvägen, man ska kunna köpa Bond-Gårdens sparris lite här och var och det kommer att serveras sparrisrätter på flera matställen.

Sparris ska alltså fortsätta vara den röda tråden i eventet – och precis som tidigare kommer besökarna att erbjudas ”så mycket mer än bara sparris”.

Sponsring av konst och konsthantverk!!

Föreningen Kustvägen Sydost har beslutat att även under 2022 års Sparrissafari satsa extra på konst och konsthantverk. Konstnärer och konsthantverkare erbjuds därför att delta till halva priset (300 kr ex moms). Förutsättningen för att få en rabatterad deltagaravgift är dock att du som konstnär/ konsthantverkare är medlem i föreningen.

Ideella föreningar med säte på Kustvägen.

Ideella föreningar betalar ingen deltagaravgift, men ska godkännas av Sparrissgruppens styrgrupp. Bjuder föreningen in aktörer måste de anmälas och godkännas av styrgruppen, och förekommer försäljning ska de betala anmälningsavgift.

  • • Kristianopels Samhällsförening Kontaktperson:
  • • Sibbaboda fd Skola/Samhällsförening. Kontaktperson Ylva Rönning Tel 0455-52558 (kväll)
  • • Torhamns Församling. Kontaktperson Sanna Lindersson sanna.linderson@svenskakyrkan.se tel 0455-313443
  • • Hästholmens och Ytteröns samhällsförening. Kontaktperson: Elsa Joehlson elsajoehlson@gmail.com 070-68 88382 hastholmen@ytteron.se

Försäljning 

Vi vill påminna dig om att deltagarna i Kustvägens Sparrissafari i huvudsak ska sälja produkter inom mathantverk, trädgård och/eller hantverk.

Enskilda loppisar längs Kustvägen Sydost undanbedes, då det strider mot Sparrissafarins huvudsakliga syfte samt innebär en säkerhetsrisk med tanke på den stora trafiktillströmningen.

Vill du sälja Bond-Gårdens sparris? 

Vi söker återförsäljare till Bond-Gårdens sparris längs Kustvägen Sydost. Du som vill vara återförsäljare ska kontakta Anders direkt 070-848 72 02

Återförsäljarna får en särskild sparrissymbol i broschyren och även på Kustvägen Sydost hemsida. Det är därför viktigt att du uppger i din anmälan om du tänker sälja Bond-Gårdens sparris

Vill du servera Bond-Gårdens sparris? 

Det kommer att behövas många matställen och vi är tacksamma om du kan få med någon sparrisrätt på menyn, då sparris är det genomgående temat under helgen. Du som serverar sparris kommer att få en speciell sparrissymbol i broschyren samt på hemsidan, så det är viktigt att ni uppger i er anmälan om du tänker erbjuda sparris på menyn.

Vill du bjuda in utställare?

Vi ser positivt på fler och nya utställare under 2022 års Sparrissafari. Följande gäller för utställarna:

De får inte konkurrera med befintliga företag längs Kustvägen Sydost (undantag kan ges om det lokala företaget samtycker). 

De ska vara småskaliga matproducenter eller företagare inom hantverk och trädgård. 

De ska godkännas av Sparrisgruppen (OBS! gäller nya deltagare). 

Maila ditt förslag på tänkbara utställare samt deras kontaktuppgifter till Sparrisgruppen/Samuel snarast. Samuel@kustvagensydost.com

Vill du ordna någon barnaktivitet? 

Sparrisgruppen efterlyser fler barnaktiviteter. Har du idéer eller är intresserad av att ordna något, så kontakta Samuel för mer information. Glöm inte att ange i din anmälan om du tänker ordna barnaktiviteter, du kommer att få en egen ”barnsymbol” i foldern och på Kustvägens hemsida

Marknadsföring 

2022 års Sparrissafari kommer primärt att marknadsföras på följande sätt:

- Broschyrer

- Flyers

- Facebook & Instagram

- Kustvägen Sydosts hemsidaKan vara ditt företagsnamn eller annan lämplig rubrik på ditt deltagande

Mycket kort text till broschyren som beskriver vad du gör/säljer (blir max 1-2 rader i foldern)

Här kan du skriva en längre text om du vill, visas endast på hemsidan. Visas som förlängning av foldertexten på hemsidan. Ej obligatorisk.

Trevligt med en bild på hemsidan om du har en passande bild. Bilden kommer endast att användas på hemsidan!

Viktig information, blir rödmärkt i broschyr och hemsida. Använd mycket sparsamt!


Behöver du Kustvägen Sydost-vimpel för Sparrissafarin? Bocka för i så fall här! För vimpeln betalar du 200kr inkl. moms.


Obligatorisk, du måste välja!

Avser du att ordna barnaktiviteter? Bocka för i så fall här!

Om du avser att ordna baraktivitet skriver du in aktiviteten här!

Om du inte är på hemmaplan eller på någon av ovanstående marknadsplatser skriver du in den plats här du står på.

Skriv in den plats du ska vara på i sökrutan härunder, skriv in adressen och finjustera sedan eventuellt direkt i kartbilden genom att flytta den röda markeringen på kartan till rätt plats med muspekaren. När du börjar skriva så kommer adressförslag upp, välj och finjustera sedan. Du kan också försöka att klicka på "Använd min platsinformation" (du får då tillåta att din platsinfo används och förutsätter att du befinner dig på den plats du ska vara på eventet)

Detta kan vara lite knepigt, lyckas du inte så kan vi hjälpa er!

Nytt för i år!

Här kan du välja att klicka i sökord som passar din verksamhet, infon kommer att användas på hemsidan för att söka och välja de platser som besökaren är intresserad av att besöka.

Har du någon synpunkt du vill framföra till eventgruppen kan du skriva här, kommer inte med på hemsidan! 🙂

Producerad av STUDIO46