2020-05-16
 till 
2020-05-17
10:00 – 17:00

Orranäs Gårdsmejeri


Välkomna till Orranäs Gårdsmejeri vid 2020 års SPARRISSAFARI
Under sparrishelgen har du möjlighet att uppleva gården och getterna medan, Lasse sköter de dagliga sysslorna som t ex mjölkning och fodring. Följ gärna med honom, han berättar gärna.
Getterna är våra mjölkproducenter, de är känsliga för infektioner och därför får man inte mata eller klappa , men gärna titta. Har du tur så är det full fart på killingarna eller kan du kika på när Lasse mjölkar.
Botanisera i vår gårdsbutik, förutom ost och bocksalami finns det andra lokala läckerheter och självklart också SPARRIS! På hyllorna finner du även ekfatslagrad sherryvinäger och ekologisk olivolja mm.
Gör gärna en rundvandring på gården, upplev den vackra omgivningen, besök våtmarken och bockstallet.
Är du hungrig finns nygrillad Eldostburgare eller viltburgare att köpa av Askunga Dovvilt som gästspelar hos oss. Boels bror Kai Bruno, barnpsykiater och författare, finns också på plats och kommer att berätta om sina böcker, signera för den som vill köpa.


Försäljning av hantverksmässigt tillverkad get- och komjölksost. Gårdsbutik, lokala läckerheter. Upplev gården, den vackra omgivningen och getterna.
www.orranasgardsmejeri.se
Mobil +46 760 529 777


Barnaktivitet


Producerad av STUDIO46
chevron-downmenu-circlecross-circle