Lägg upp ditt boende

Fyll i detta formulär, tänk på vad en hyresgäst vill veta och ge den informationen. Om det finns någon information och du inte hittar ett bra ställe att delge den informationen får du gärna skicka ett meddelande till hello@kustvagensydost.se

Är du medlem i föreningen Kustvägen Sydost så kan du ladda upp fler bilder så att du kan visa en mer heltäckande bild av ditt hyresobjekt. Som medlem kommer du också högre upp i sökresultaten.

Har du många bilder kan det ta ett tag för alla bilder att ladda upp på vår server, avbryt inte utan vänta på att en bekräftelsesida kommer upp.

Har allt gått som det ska så får du också ett bekräftelsemail till den epostadress du uppgav i formuläret. Vi får också ett mail och läser igenom, kanske hör vi av oss för kompletteringar, annars så publicerar vi.

När ditt hyresobjekt är publicerat får du återigen en bekräftelse, nu att ditt hyresobjekt är publicerat.

Vi kommer att marknadsföra vår boendesida på sociala medier så förhoppningsvis ska det ge er bokningar.

 

Det här är ett av delprojekten i vårt leaderprojekt Destinationsutveckling Kustvägen Sydost
Beskriv så utförligt som du kan ditt hyresobjekt, försök att tänka dig in i vad som din blivande gäst vill veta. Det är väldigt lätt att vara "hemmablind" och att du inte ser de fördelar som ditt boende har. Din blivande gäst kan vara en storstadsbo som längtar efter lugn och ro, grönt gräs och avskildhet, eller en barnfamilj som vill ha ditt boende som bas för dagliga utflykter i området. Vem är din favoritgäst? Skriv till den!
En kort beskrivande text som visas i sökresultat. Den här texten ska inte vara lång, men väcka nyfikenhet.
Välj en presentationsbild för ditt hyresobjekt. Denna bild kommer att visas på söksidan och presentationssidan. OBS! att du måste ha en presentationsbild för att vi ska publicera ditt hyresobjekt. Det går alldeles utmärkt att fotografera ditt hyresobjekt med din smarta telefon!

Faciliteter

Klicka i för den standard ditt boende har

En kort beskrivande text som visas i sökresultat.
Här kan du inte skriva text, siffror krävs!
Använder du en förmedlare som Booking t.ex så kopierar du in hela sökvägen här till din sida på förmedlingen. Du kan också lägga in en länk till din egen hemsida.
OBS! glöm inte att lägga till http:// eller https:// före hemsidesadressen
Skriv in den epostadress som du vill få dina anmälningar till.
Är du medlem i företagarföreningen Kustvägen Sydost kan du lägga till fler bilder som visas på din boendesida. Kryssa i här nedan om du är medlem och ladda upp dina bilder, obs! att du kan välja flera bilder här. Medlemmar kommer att visa före ickemedlemmar i sökresultat.
När du fyllt i alla uppgifter så klickar du på "Skicka in" -knappen här under. Observera att det kan ta ett tag speciellt om du har flera bilder som ska skickas upp.
OBS! Om det inte kommer upp en ny sida utan du är kvar på denna sida ska du läsa felmeddelanden här under.
Producerad av STUDIO46