Upptäck Kustvägen Sydost och dess fantastiska besöksmål genom en spännande Skatt-Safari!

Köp din skattkarta och hitta en ledtråd på speciella skyltar vid varje besöksmål. När du samlat alla ledtrådarna lämnar du in din karta i en brevlåda hos Kafé Måsen, Orranäs gårdsmejeri eller Återfunnen. Om du angett dina kontaktuppgifter kan du vinna presentkort som sedan kan användas hos de deltagande företagen. 

Skatt-Safarin pågår tom 30 september 2022 och nya vinnare dras under hela perioden.  Prisutdelning sker i början av varje månad

Skatt-Safarin passar för alla åldrar. Du kan göra safarin i ett svep eller dela upp den på flera dagar, och passar lika bra att göra själv som i grupp.

I år är kartan är kombinerad med att Samla djuren längs kustvägen för alla barn! Och om barnen inte kan få nog med att samla djuren, så kan man även köpa till kort med Samla växternaMysteriet längs kustvägenoch för dem med myror i brallan: Aktivitetsutmaningen! Och om du bara vill Samla djuren längs kustvägenfinns även såklart detta kort att köpa separat. Håll utkik i våra kanaler för lanseringsdatum! 

Barnaktiviteterna passar för lite olika åldrar. För de mindre barnen passar Samla Djuren och Växterna bäst och för de lite äldre Mysteriet längs kustvägen. Ni kan göra aktiviteterna i ett svep eller dela upp den på flera dagar.

Lycka till!

Kartan och korten finns att köpa:

Kafé Måsen

Orranäs Gårdsmejeri

Smaklöken Jämjö Lanthandel

Blomlöfs Rökeri

Karlskrona Turistbyrå

Sandhamn Marine

De deltagande företagen:

Orranäs gårdsmejeri

Sandhamn marine

Återfunnen Konst och Återbruk

Björkenäs Camping

Bond-gården

Olsängs potatis

Kafé Måsen

Irene Viberg

Lantluft café och boende

Café Sött och Salt

Blomlöfs Rökeri

Smaklöken- Jämjö lanthandel

Kyrkorna i Kristianopel och Torhamn är med på barnaktiviteten också

Barnaktiviteterna är inte tävlingar, förutom Mysteriet, utan handlar bara om att aktivera barn att upptäcka kustvägen och dess besöksmål.

Mysteriet längs kustvägen. Svara korrekt på frågorna och fyll i dina uppgifter plus kom en idé till nästa mysterium för chans att vinna presentkort! Lämna kortet i brevlådan hos Återfunnen, Orranäs gårdsmejeri eller Kafé Måsen. Vinnare annonseras i sociala medier och vinsten skickas per post.

Producerad av STUDIO46